Metalbestos® Stålskorstene

Produkt serier

Sorte røgrør

Metalbestos sorte røgrør er til fastbrændsels- og oliefyrede kedler med røggastemperaturer større end 120 og mindre end 400° C. Som forbindelsesrør (røgrør) mellem kedel eller brændeovn og skorsten.

Multi25 Stålskorsten

Metalbestos Multi25 er et højteknologisk skorstens-system med multi-funktion. Skorstenen kan derfor anvendes i forbindelse med traditionelle kedler, lavtemperatur-kedler og kondenserende kedler samt generator anlæg.

Multi50 Stålskorsten

Metalbestos Multi 50 anvendes til træ, gas og oliefyrede varmeanlæg fra 6 til 500 kW. Ubegrænsede muligheder for retningsændringer, tilslutninger, inspektionsmuligheder og fastgørelser via stort tilbehørsprogram.

Wood

Metalbestos Wood er en udviklet rustfri stålskorsten som der er specielt velegnet til biobrændselsanlæg. Wood anvendes til både traditionelle brændeovne, kedler samt nye moderne pillebrændeovne.

Metalbestos Tilbehør

Vi er stolte over vores egen smedje, hvor vi selv producerer tilbehøret til vores skorstene. Vi har en bred vifte af tilbehør i form af blandt andet bæringer, forankringer, rosetter og inddækninger. Næsten alt kan fabrikeres på specialmål.

Omega Stålforing

Omega kan anvendes som foring i alle typer eksisterende skorstene og røgkanaler. Blandt andet til almindelige typer brændsel så som traditionelle kedler, brændeovne samt moderne lavtemperatur og kondenserende anlæg.

Keramik

Keramik er en rustfri stålskorsten med keramisk kerne som er beregnet til fyring med korn, halm, træ eller træflis. Den keramiske kerne gør den særdeles stærk overfor de syrer som udvikles ved fyring med ovennævnte. Skorstenen fås med indvendig kerne i størrelserne Ø160 og op til 250 mm.

Multi SW

Multi SW kan anvendes som foring i alle typer eksisterende skorstene og røgkanaler. Blandt andet til almindelige typer brændsel så som traditionelle kedler, brændeovne samt moderne lavtemperatur og kondenserende anlæg.

ConneXt

Connext er et balanceret aftræk beregnet til kondenserende olie og gaskedler. Den fås i størelserne Ø 60/100, Ø 80/125 og Ø 110/160 Connext er udført i polypropylen og aluminium, og er derved rigtig nem at arbejde med. Connext må anvendes til alle gaskedler med C63x godkendelse

Tilmeld nyhedsbrev