Om Kierulff

Det er ikke nyt for os at tænke nyt

Erfarne nytænkere. Det er essensen af Kierulff. Siden 1972 har vi leveret innovative varme- og køleløsninger, rørpanelsystemer og aftræk til håndværkere, entreprenører og arkitekter. Vi er kendte for at finde og udvikle produkter af høj kvalitet og understøtte dem med en stærk teknisk support. De fleste af vores produkter er desuden både energibesparende og omkostningseffektive.

Kierulff har fødderne solidt plantet i den langelandske muld. De traditionelle dyder er vigtige for os. Vi holder, hvad vi lover. Vi gør altid vores bedste. Og vi værdsætter vores relationer til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Fra hele verden til Langeland

Samtidig kigger vi ud i verden og leder efter det næste nye. Findes der et smart varme- eller kølesystem derude, som bare ikke er nået til Danmark? Eller kan vi selv udvikle et, der fx bruger mindre energi eller er lettere at montere?

Eneforhandler på produkter

Gennem årene har vi fået flere og flere produkter på hylderne, og der kommer hele tiden nye til. Det betyder, at vi i dag har et meget bredt udvalg af innovative brands og produkter, som vi ofte er de eneste, der forhandler i Danmark.

Tilmeld nyhedsbrev